Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen maakte zich zorgen om zijn remmen: "Dat waren wel heel veel vlammen!"

Max Verstappen had een raketstart bij de sprintkwalificatie. Hij zette letterlijk de grid in vuur en vlam, maar het waren eigenlijk iets teveel vlammen.

Max Verstappen had zijn voorremmen goed opgewarmd tijdens de opwarmronde. Zo goed zelfs dat de vlammen duidelijk te zien waren toen de coureurs zich opmaakten voor de start. De vlammen waren aanzienlijk en groter dan de Nederlander lief was, zo vertelde hij na afloop van de sprintrace.

"Ik begon me wel echt zorgen te maken. Een beetje vuur is okay, maar op een bepaald punt werden de vlammen best groot. Ik keek in mijn spiegels naar de mannen achterop de grid en riep dat ze op moesten schieten", vertelt Verstappen aan onder meer RacingNews365.

"Bij bocht 3 wist ik niet of mijn remmen het deden, maar gelukkig hadden ze geen echte schade opgelopen", aldus Verstappen die met een glimlach vervolgde: "Ik zag wat mensen op de hoofdtribune foto's maken van mijn remmen en weet zeker dat er een paar mooie foto's tussen zitten!"

Verstappen wist de sprintrace eenvoudig te controleren en kende geen problemen met zijn remmen. Zondag start hij de Grand Prix vanaf poleposition, met Lewis Hamilton aan zijn zijde.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2021

Wie wint de GP van Groot-Brittannië 2021?

Speel mee en win twee tickets voor de Grand Prix van Groot-Brittannië.

Speel mee

Ook interessant:

Video: Dit is Hamiltons thuiscircuit waar Verstappen wil schitteren

Het Silverstone zoals we dat nu kennen, wordt gebruikt sinds 2010 en heeft geen geheimen voor Rudy van Buren. De Porsche-coureur neemt je mee voor een snelle ronde over het 5.891 meter lange circuit.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Groot-Britannië 2021 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training