Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen pareert Mercedes-gerucht na plaagstootje Hamilton

Het Red Bull-contract van Max Verstappen loopt eind 2020 af en als Red Bull in 2020 niet presteert, is het niet ondenkbaar dat Verstappen eens verder gaat kijken. Bij Mercedes komen op papier twee stoeltjes vrij, volgens Lewis Hamilton felbegeerde stoeltjes. Desondanks zou Verstappen nog niet in de telefoon zijn geklommen.

Verstappen Hamilton Brazilie
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"Toto Wolff krijgt regelmatig telefoontjes van coureurs om te informeren naar de kansen voor 2021, waaronder een telefoontje van de man die hier net zat", zo liet de Mercedes-kampioen gekscherend optekenen tijdens het FIA-gala ruim een week geleden.

Even daarvoor had zowel Max Verstappen als Fernando Alonso op dezelfde bank gezeten en dus werd de Red Bull-coureur ernaar gevraagd door Servus TV, waar hij samen met teamadviseur Helmut Marko te gast was.

De suggestie dat Verstappen met Wolff belde, veegt hij indirect van tafel: "Ik wil nu winnen en wel met Red Bull. Wat er in 2021 gaat gebeuren is nu totaal nog niet relevant", aldus de man die niet zelf de contractonderhandelingen voert: "Dat doen we met de manager van Max (Raymond Vermeulen, red.), dat is immers niet iets waar we hem mee willen belasten", aldus Marko.

Verstappen zegt zich goed te voelen bij Red Bull, waardoor een transfer niet aan de orde zou zijn: "Ik voel me goed bij dit team. Alles loopt op rolletjes en dat is wat telt. Het is ons duidelijk dat we samen willen winnen. Ik voel me relaxed bij Red Bull."

Luister hieronder naar de laatste F1-podcast van RacingNews365 van dit seizoen. Met gewaagde uitspraken over 2020 is de podcast met o.a. de gebroeders Coronel meer dan het luisteren waard.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training