Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Vettel speelt met biertje in de hand hoofdrol in nieuwe videoserie

Sebastian Vettel stopt aan het einde van het seizoen met Formule 1, maar hij heeft tot die tijd nog genoeg verhalen te vertellen. Dat doet hij samen met Aston Martin-sponsor Peroni.

PNA 0 0 Sebastian Vettel At The Bar With
Video
Naar nieuwsoverzicht © Zak Mauger

Aston Martin-coureur Sebastian Vettel schittert in een nieuwe interviewserie van teamsponsor Peroni. Met een alcoholvrij biertje in de hand vertelt de Duitser over zijn passie voor het racen, maar ook over het advies dat hij als jonge jongen kreeg van zijn idool Michael Schumacher en een tripje door Italië dat hoog op zijn bucket list staat.

Naast de video van Vettel, stelt Peroni Nederlandse fans in staat om een droom uit te laten komen. Het Italiaanse biermerk heeft namelijk een F1-bolide in Nederland klaar staan. De fans mogen niet alleen kijken naar de bolide, maar mogen ook proberen om zo snel mogelijk een band te wisselen.

Zien, horen, ruiken, voelen, proeven

Tijdens de Dutch GP opent Peroni Nastro Azzurro 0.0% de deuren van de Il Pitstop experience voor Nederlandse fans in de Westfield Mall of The Netherlands. Gasten krijgen de mogelijkheid een replica van de Aston Martin Formule 1 Team auto van dichtbij te bekijken en kunnen meedoen aan een spannende pit stop challenge, waarin een echte band zo snel mogelijk moet worden verwisseld. Een soundscape-ervaring maakt het geluid van de Aston Martin F1-wagen die IL PITSTOP binnenrijdt en zelfs de geur van het rubber is aanwezig. Dit alles geeft het gevoel alsof je even écht in de team garage staat. Om de ervaring compleet te maken, kunnen bezoekers tegelijkertijd de nieuwe Peroni Nastro Azzurro 0.0% proeven. Het bier heeft dezelfde verfrissende Italiaanse smaak als Peroni Nastro Azzurro maar dan met 0.0% alcohol*.

Een toegankelijke Formule 1™ ervaring, met 0.0% alcohol

Yara Pelzer, Group Brand Manager International Brands bij Grolsch vertelt: "Nederland bestaat uit veel Formule 1-fans, en toch krijgen maar weinig mensen de kans om daadwerkelijk een race, laat staan een pitstop, van dichtbij te bekijken. Met IL PITSTOP brengen we het Aston Martin F1-team zo dicht mogelijk naar hen toe, terwijl ze genieten van de verfrissende Italiaanse smaak van Peroni Nastro Azzurro 0.0%."

Check de beelden van de openhartige Vettel hieronder.

*Alle aanwezigen die Peroni Nastro Azzurro 0.0% bij IL PITSTOP proeven, moeten de wettelijk toegestane leeftijd voor het drinken van alcohol hebben bereikt. Het evenement is volledig recyclebaar met papieren bekers of herbruikbare plastic bekers. Donderdag 1 september - Zondag 4 september - Leidschendam

Mis niets van het F1-seizoen 2024 en download de F1-kalender eenvoudig voor jouw smartphone of PC.

Download de F1-kalender

Praat mee!

Viaplay
x
LIVE Reacties na zeer dominante zege Verstappen in Bahrein