Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten 2024

Viaplay met bekende extra pitreporter op locatie F1 GP Austin

Dit weekend vindt de Grand Prix van de Verenigde Staten plaats! Mis niets van de actie op dit geliefde circuit. Viaplay neemt bovendien een bekende extra reporter mee naar Austin.

Bekijk de GP van de Verenigde Staten met Viaplay

Na de herfststop keren we terug naar de Verenigde Staten voor alweer de negentiende Grand Prix op de kalender. Het weekend in Austin bevat ook de vierde sprintrace van het seizoen, waardoor we kunnen genieten van nog meer actie. Hierdoor liggen er ook meer kansen voor titelconcurrenten Lando Norris en Max Verstappen om belangrijke punten binnen te slepen voor de titelstrijd. Wie zal het beste uit de herfststop komen en de overwinning naar zich toe trekken?

De GP staat gepland van vrijdag 18 oktober tot en met zondag 20 oktober. Kan Verstappen weer winnen in Austin nu de concurrentie sterker is dan ooit? Op vrijdag vinden de vrije training en sprintkwalificatie plaats, gevolgd door de sprintrace en kwalificatie op zaterdag. De race wordt uiteraard verreden op zondag en start om 21:00 uur.

Met Viaplay kun je alle actie in de Verenigde Staten live volgen. Daarnaast kun je met jouw Viaplay-account de live timing, onboardcamera’s, track positioning en beelden vanuit de pitlane bekijken.

Viaplay met bekende extra pitreporter dit weekend ter plaatse

Vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven is uiteraard op locatie aanwezig gedurende de Grand Prix. Maar een bekende vergezelt hem het hele weekend in Austin, namelijk Mike Hezemans. Vanuit het Circuit of the Americas houden ze je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

In de studio wordt Amber Brantsen vergezeld door Christijan Albers én Tom Coronel. Maandag zijn Kees van de Grint en Rudy van Buren aanwezig bij In de Slipstream, gepresenteerd door Anne-Greet Haars.

Volg de GP van de Verenigde Staten live met Viaplay!

Viaplay tijdschema Formule 1 GP Verenigde Staten

Datum Programma Starttijd
Vrijdag 18 oktober Vrije training 19:25
Vrijdag 18 oktober Sprintkwalificatie 23:00
Zaterdag 19 oktober Sprintrace 19:00
Zaterdag 19 oktober Kwalificatie 23:30
Zondag 20 oktober Race 20:00
Maandag 21 oktober Paddock Walk 02:00
Maandag 21 oktober In de Slipstream 18:00

Viaplay TV

Ook niet-abonnees kunnen inschakelen voorafgaand aan of tijdens de Grand Prix van de Verenigde Staten. De uitzendingen zijn dit weekend te zien op Viaplay TV, het voormalige SBS 9. Onderstaand vind je het programma van Viaplay TV.

Viaplay TV programma

Datum Programma Starttijd
Vrijdag 18 oktober Vrije training - Live 19;25
Zondag 20 oktober Sprintrace - Highlights 17:00
Zondag 20 oktober Kwalificatie - Herhaling 17:20

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Overtreding FIA grijpt in na verdenkingen illegale truc F1-team