Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Video: Hint Wolff naar nieuwe, tweejarige deal voor Hamilton?

Dat Lewis Hamilton en Mercedes nog geen nieuwe deal hebben getekend, betekent natuurlijk niet dat er een redelijke kans bestaat dat ze niet met elkaar verder gaan. Het is publiek geheim dat de dubbele handtekening er zeker komt, waarbij het financiële plaatje vaak genoemd wordt als de laatste, potentieel te nemen horde.

Hamilton titel Turkije
Video
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

De vraag is echter voor hoe lang Hamilton bij gaat tekenen. Tekent hij voor meerdere jaren bij, waardoor het steeds aannemelijker wordt dat hij zijn carrière bij Mercedes afsluit, of laat hij ruimte voor een onverwachte en daardoor spectaculaire overstap naar een ander team in de herfst van zijn carrière?

Toto Wolff sprak onlangs in zijn seizoensterugblik over het contract van Hamilton en over het feit dat hij geen reden zag voor hem om te vertrekken: "Lewis wil de beste auto, wij willen de beste coureur. We hebben werk te doen volgend jaar én het jaar erna. En wie weet hoe veel langer dat nog kan duren."

Wolff lijkt hier te hinten naar een gezamenlijke taak voor Mercedes en Hamilton voor de komende twee jaar, waarbij hij de optie openhoudt om nog langer met elkaar door te werken. Bekijk de video-review van Wolff hieronder en oordeel zelf over zijn woorden.

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Abu Dhabi 2020 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1