Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Fernando Alonso

Wolff voedt transfergeruchten met opvallend gezelschap tijdens koffiemoment

Er verscheen maandag een bijzondere foto op Instagram van een koffiedrinkende Toto Wolff met niemand minder dan Flavio Briatore, wie toevallig manager is van tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso. Zouden dit de eerste contractonderhandelingen voor 2025 zijn?

Alonso Aston Martin Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Nadat bekend werd dat zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton in 2025 de overstap gaat maken naar Ferrari, begonnen de eerste geruchten rond te gaan over zijn mogelijke vervanger bij Mercedes. Zo werd Williams-coureur Alex Albon genoemd, maar ook tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso lijkt een goede kandidaat.

Tijdens de onthulling van de 2024-bolide van Aston Martin, de AMR24, gaf Alonso eerlijk toe dat er nog geen gesprekken hadden plaatsgevonden tussen hem en Mercedes, maar zei hij wel dat hij zich in een goede positie bevindt, aangezien hij 'waarschijnlijk de enige wereldkampioen is die beschikbaar is in 2025'.

Tot dusver konden de geruchten niet bevestigd worden, maar dat er nu een gesprek heeft plaatsgevonden tussen Mercedes en het management van de tweevoudig wereldkampioen, dat is nu wel bekend. Voormalig Renault-teambaas en de huidige manager van Alonso, Flavio Briatore, plaatste maandag een foto op Instagram waarop te zien is dat hij koffie aan het drinken is met niemand minder dan de Mercedes-teambaas Toto Wolff. Zou dit het eerste onderhandelingsgesprek zijn tussen de twee?

Bekijk de foto hieronder.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training