Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Mexico 2024

Zo kijk jij de F1 GP Mexico 2024 live op TV

De race in Mexico-Stad ligt Red Bull over het algemeen erg goed, maar kunnen ze dit jaar wederom goed presteren? Lees in dit artikel hoe je de F1 GP van Mexico live op tv kunt volgen.

De F1 GP van Mexico 2024 live op TV

De ontknoping van het Formule 1 seizoen komt steeds dichterbij en met het afgelopen weekend in de Verenigde Staten heeft Max Verstappen zijn greep op het kampioenschap verstevigd. Echter vormt Lando Norris nog steeds een bedreiging voor de Nederlander en dus zal een goed resultaat bij de laatste races cruciaal zijn voor het kampioenschap. 

De GP van Mexico wordt natuurlijk weer live in de huiskamers gebracht door Viaplay. De streamingdienst begint zondag om 20:00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing, waarbij Ernest Knoors en Tom Coronel aan de zijde van Amber Brantsen zitten. Op locatie zullen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar verzorgen tijdens de race.

De eerste en de tweede vrije training kijk je vrijdag live op Viaplay TV (SBS 9). Ook wordt de herhaling van de kwalificatie op zondag om 17:00 uur uitgezonden. Daarnaast maakt de vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven na afloop van de GP in Mexico een wandeling door de paddock en/of pitstraat met Mike Hezemans, de expert op locatie namens Viaplay. Op dat moment zullen zij terugblikken op het weekend en zo krijg je tevens een kijkje achter de schermen.

Bekijk hier live de GP van Mexico 2024 met Viaplay

Dit is hoe laat de race in Mexico start zondag

De televisie (of je pc, smartphone of tablet) zet je vanaf 20:00 uur aan en dan ben jij je eigen regisseur. Je bepaalt zelf of je naar de reguliere racestream kijkt, of toch onboard meerijdt met Max Verstappen of met de andere coureurs. Tevens kun je ook overschakelen naar de live timing.

Als abonnee van Viaplay kan je in 2024 ook gratis de race bekijken met F1 TV Pro.

Mis geen seconde van de Mexico Grand Prix!

Viaplay tijdschema F1 GP Mexico

Datum Programma Starttijd
Vrijdag 25 oktober Vrije training 1 20:25
Vrijdag 25 oktober Shakedown 21:35
Vrijdag 25 oktober Vrije training 2 23:55
Zaterdag 26 oktober Vrije training 3 19:25
Zaterdag 26 oktober Kwalificatie 22:30
Zondag 27 oktober Race 20:00
Maandag 28 oktober Paddock Walk 02:00
Maandag 28 oktober In de Slipstream 18:00

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl