Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

BREAKING: Albon per direct nieuwe teamgenoot Verstappen

Het Formule 1-team van Red Bull Racing promoveert per direct Alexander Albon van Toro Rosso naar Red Bull. De coureur wordt de teamgenoot van Max Verstappen en vervangt Pierre Gasly.

Alexander Albon
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Alexander Albon komt vanaf de Belgische Grand Prix in actie voor Red Bull Racing, waar hij de tegenvallende Pierre Gasly vervangt. De Fransman bewandelt de omgekeerde route en wordt de rest van het seizoen gestald bij Toro Rosso.

Het team van Red Bull geeft in een verklaring aan dat ze in de unieke positie verkeren om vier getalenteerde coureurs in de Formule 1 onder contract te hebben, die gerouleerd kunnen worden tussen Red Bull en Toro Rosso. Albon krijgt de komende negen races de kans om zich te bewijzen, alvorens het team een beslissing neemt over welke coureur in 2020 teamgenoot van Verstappen wordt.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Albon naar Red Bull RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'