Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

De verandering die Verstappen en co niet willen, maar wel spektakel brengt

Hoe ziet de Formule 1 er uit als er geen gebruik meer wordt gemaakt van de bandenwarmers? De coureurs zitten er niet op te wachten, maar kan het zorgen voor meer spektakel? In de RacingNews365-serie 'Hoe zit dat?' bespreken we het bandengebruik met de experts van Van Amersfoort Racing.

Verstappen Italy
Video
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

RacingNews365 bracht in een nieuwe aflevering van 'Hoe zit dat?' een bezoekje aan de thuisbasis van Van Amersfoort Racing, waar voormalig Alpine-engineer Ramon Drost de ins en outs van het bandengebruik in de racerij uitlegt.

We vroegen Drost onder meer naar het afschaffen van de bandenwarmers, het krijgen van temperatuur in de banden en het zorgen voor een ideaal werkvenster. Benieuwd? Check dan de video hieronder!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 video's RN365 Nieuwsdossier

13 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff