Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Singapore 2022

Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Singapore 2022?

Na een korte break van bijna drie weken gaan we weer racen in de Formule 1. Van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober vindt het Grand Prix-weekend in Singapore plaats op het stratencircuit van Marina Bay. Hoe laat de sessies beginnen is hieronder te vinden.

Verstappen Saudi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Met de triple header en het Europese gedeelte van de kalender achter de rug, verhuist het F1-circus naar Singapore en het Marina Bay Street Circuit. Dit weekend kan Max Verstappen op papier zijn tweede wereldtitel pakken, maar dan moet hij wel de race zien te winnen en moet Charles Leclerc achtste of lager finishen.

Het GP-weekend in Singapore begint op vrijdag om 12:00 uur Nederlandse tijd als de eerste vrije training van start gaat. Drie uur later om 15:00 uur wordt de tweede vrije training verreden.

Op zaterdag krijgen de coureurs nog een uurtje de kans om de puntjes op de i te zetten en de laatste wijzigingen door de voeren tijdens de derde vrije training om 12:00 uur, waarna ze om 15:00 uur gaan kwalificeren voor de race.

Hoe laat begint de race in Singapore?

De Grand Prix van Singapore 2022 gaat van start op zondag 2 oktober om 14:00 uur Nederlandse tijd. De race zal worden verreden onder kunstlichten aangezien het in Singapore dan 20:00 uur is en de zon onder is. Een kleine twee uur later weten we wie de race heeft gewonnen en of Max Verstappen kampioen is geworden.

Tijdschema GP Singapore

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training vrijdag 30 september -
Tweede vrije training vrijdag 30 september -
Derde vrije training zaterdag 1 oktober -
Kwalificatie zaterdag 1 oktober -
Race zondag 2 oktober -

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Singapore 2022 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max Waarom Verstappen concurrentie kan declasseren tijdens GP China