Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Max Verstappen neemt niet deel aan nieuw Formule 1-kampioenschap

Slecht nieuws voor de Nederlandse Formule 1 fans: Max Verstappen komt niet in actie tijdens het virtuele F1-kampioenschap.

Vertappen Australie 2020
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Vol trots kondigde de Formule 1 gisteren een virtueel F1-kampioenschap aan dat in tijden van de corona-crisis voor vermaak moet zorgen. Vanaf dit weekend komen de coureurs in actie tijdens de GP-weekenden van races die geannuleerd zijn, beginnende met de GP van Bahrein. De organisatie hoopte dat veel F1-coureurs aan de start zouden verschijnen, maar tot op heden zijn er nog geen namen gepresenteerd.

Max Verstappen liet Ziggo Sport weten dat hij zeker niet deel zal nemen aan de F1 Esports Virtual Grand Prix series. Dit ondanks dat de Nederlander een zeer actief simracer is.

"Ik neem niet deel omdat ik dat spel nooit speel (F1 2019, red.). Voordat je dat een beetje onder de knie hebt ben je weer enkele dagen verder. Daar heb ik niet veel zin in, ook omdat ik al druk ben met andere games. Dan ga je ook teveel switchen."

Verstappen komt uitstekend voor de dag in de online games en heeft geen interesse om met F1 2019 in het middenveld of achteraan te rijden. "Ik race niet om in het achterveld mee te doen. Dan doe ik liever niet mee."

De Red Bull-coureur komt vandaag wel in actie tijdens de All Stars Esports Battle, die om 18:00 uur begint.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking FIA verwerpt protest Aston Martin