Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Red Bull onthult schema Verstappen voor laatste testdag in Bahrein

Red Bull heeft bekendgemaakt wanneer Max Verstappen nog in actie komt tijdens de testdagen in Bahrein. De Nederlander kreeg onverwacht een rustdag door een loszittende putdeksel.

Verstappen Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Eigenlijk zou Max Verstappen donderdagmiddag zijn laatste testmeters in de RB20 afleggen. De Nederlander kwam echter niet in actie omdat er een putdeksel losschoot en de ochtendsessie onderbroken werd. Sergio Perez, die tijdens de eerste testdag ook al moest toekijken, had door een remprobleem vrij weinig ronden gereden en mocht dus ook de middag voor zijn rekening nemen.

Nu heeft Red Bull bekendgemaakt dat Verstappen vrijdagmiddag weer in de RB20 plaatsneemt. Perez krijgt 's ochtends de gelegenheid om de laatste puntjes op de i te zetten, waarna Verstappen zich voor de Grand Prix van Bahrein mag klaarstomen.

Verstappen reed woensdag 143 ronden én zette de snelste tijd neer. Perez kwam een dag later tot 129 ronden en de tweede tijd, achter Carlos Sainz (Ferrari).

Schema Red Bull laatste testdag

Sessie Coureur
Ochtend Sergio Perez
Middag Max Verstappen

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 wintertest Bahrein 2024 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje