Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Uitslag Formule 1 wintertest Bahrein 22 februari 2024 middag

Op de tweede dag van de testdagen in Bahrein was het Carlos Sainz die in zijn Ferrari veruit de snelste tijd van de dag klokte.

Sainz Bahrain test
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Was het gisteren Max Verstappen die het veld aanvoerde, een dag later zien we een Ferrari bovenaan het veld staan. Carlos Sainz zette op de snellere (en zachtere) C4-band de snelste tijd van de dag neer met 1:29.921, waarmee hij ook ruim sneller was dan Verstappen op woensdag.

Achter Sainz was Sergio Perez, die een lastige dag kende in Bahrein, best of the rest. De Mexicaan reed als enige in de 1:30, met 1:30.679. Kanttekening daarbij is wel dat Perez op de hardere C3-band reed.

Lewis Hamilton reed met 1:31.066 de derde tijd van de dag, ook op de C3. In de top 10 reed naast Sainz alleen Daniel Ricciardo zijn snelste tijd op de zachtere C4. De Australiër reed naar 1:31.361, de vijfde tijd van de dag.

En wie reden er de meeste rondes? Sergio Perez (129), Lewis Hamilton (123) en Logan Sargeant (117) passeerden allen de grens van 100 rondes.

Check hieronder de volledige uitslag.

Uitslag Dag 2 - Wintertest Bahrein

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 wintertest Bahrein 2024 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training