Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Video: Teamgenoten schakelen elkaar op gevaarlijke wijze uit

In de juniorcategorieën op weg naar de Formule 1 kan het er nog weleens verhit aan toegaan. Zo ook in de laatste race van het Formula Region European Championship. Twee teamgenoten van Prema weigeren de overwinning aan de ander te laten, met gevaarlijke taferelen tot gevolg.

Zij aan zij stuiven David Vidales en Dino Beganovic af op de tweede chicane op Monza. Beiden schieten rechtdoor, waarna Vidales besluit maar gewoon volgas over de sausage kerbs heen te rijden in plaats van de uitlooproute te nemen. Op die kerbs echter wordt hij gelanceerd, waardoor hij stuurloos tegen zijn teamgenoot aan knalt. Precies wat je als teambaas niet wil zien, dus!

Bekijk de opmerkelijke crash hieronder.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen De dag waar de F1-kampioen een jaar lang naartoe heeft gewerkt