Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

Video: McLaren presenteert 'nieuwe' bolide van LEGO

Vanaf 1 maart kunnen Formule 1- en vooral McLaren-fans aan de slag met de nieuwe bolide, de MCL36. Althans, de LEGO-versie, die afgelopen weekend al uitlekte.

McLaren LEGO
Video
Naar nieuwsoverzicht © McLaren
Afgelopen weekend zagen we de eerste 'plaatjes' van de MCL36, nadat screenshots van de nieuwe McLaren-bolide van LEGO Technich uitlekten. Deze dinsdag deelde McLaren de onthullingsvideo, waarop we Daniel Ricciardo en Lando Norris zien die de nieuwe bolide onder de loep nemen.

Volgens McLaren hebben we te maken met 'een interpretatie' van de look van de nieuwe 2022-regels - en moeten er dus absoluut geen conclusies worden verbonden aan de LEGO-versie. Tegelijkertijd is de livery van de LEGO-bolide 'geïnspireerd door de 2021-bolide'.

Vrijdag nieuwe McLaren-kleuren?

Daarmee houdt McLaren in het midden of deze kleuren ook op vrijdag terug zijn te zien als het doek van de daadwerkelijke MCL36 gaat. Dan hebben we het dus over de levensgrote variant, waarmee Lando en Daniel over twee weken in Barcelona het circuit op moeten gaan.

Tegelijkertijd kan je je ook afvragen of het team de onderstaande video heeft gedeeld omdat de screenshots toch al gelekt waren. Vanaf 1 maart is de bolide in ieder geval beschikbaar in de winkels. De adviesprijs wordt geschat op ongeveer 150 à 200 euro.

De nieuwe LEGO-bolide zal beschikken over een kleine V6-motor en wordt zelfs uitgerust met ophanging en al! Het model zal bestaan uit 1432 stukjes, 65 centimeter lang zijn, 27 centimeter breed en 13 centimeter hoog.

Mis geen seconde van het nieuwe F1-seizoen! Zet met een druk op de knop de F1-kalender in jouw telefoon.

Download nu de F1-kalender
Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

2 reacties

Viaplay
Pos. Coureur Punten
Pos. Team Punten
Volledige stand
x
Red Bull 'Gefrustreerde Ford-baas eist uitleg en oplossing voor onderzoek naar Horner'