Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
McLaren

Video: McLaren presenteert 'nieuwe' bolide van LEGO

Vanaf 1 maart kunnen Formule 1- en vooral McLaren-fans aan de slag met de nieuwe bolide, de MCL36. Althans, de LEGO-versie, die afgelopen weekend al uitlekte.

McLaren LEGO
Video
Naar nieuwsoverzicht © McLaren
Afgelopen weekend zagen we de eerste 'plaatjes' van de MCL36, nadat screenshots van de nieuwe McLaren-bolide van LEGO Technich uitlekten. Deze dinsdag deelde McLaren de onthullingsvideo, waarop we Daniel Ricciardo en Lando Norris zien die de nieuwe bolide onder de loep nemen.

Volgens McLaren hebben we te maken met 'een interpretatie' van de look van de nieuwe 2022-regels - en moeten er dus absoluut geen conclusies worden verbonden aan de LEGO-versie. Tegelijkertijd is de livery van de LEGO-bolide 'geïnspireerd door de 2021-bolide'.

Vrijdag nieuwe McLaren-kleuren?

Daarmee houdt McLaren in het midden of deze kleuren ook op vrijdag terug zijn te zien als het doek van de daadwerkelijke MCL36 gaat. Dan hebben we het dus over de levensgrote variant, waarmee Lando en Daniel over twee weken in Barcelona het circuit op moeten gaan.

Tegelijkertijd kan je je ook afvragen of het team de onderstaande video heeft gedeeld omdat de screenshots toch al gelekt waren. Vanaf 1 maart is de bolide in ieder geval beschikbaar in de winkels. De adviesprijs wordt geschat op ongeveer 150 à 200 euro.

De nieuwe LEGO-bolide zal beschikken over een kleine V6-motor en wordt zelfs uitgerust met ophanging en al! Het model zal bestaan uit 1432 stukjes, 65 centimeter lang zijn, 27 centimeter breed en 13 centimeter hoog.
Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

2 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
EXCLUSIEF Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"