Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Nico Rosberg

Video: Rosberg schreeuwt 't uit tijdens nieuw race-avontuur: "Enger dan de Formule 1!"

Nico Rosberg heeft bepaald niet stilgezeten nadat hij in 2016 het Formule 1-kampioenschap won en prompt de sport vaarwel zei. Recent stapte hij voor het eerst in een voor hem heel nieuwe racewagen en dat maakte indruk!

De wagen waar Nico Rosberg in stapte, een Extreme E-bolide, was hem niet helemaal vreemd, want hij runt al twee jaar zijn eigen Extreme E-team, maar zelf had hij nog niet in het elektrische rallymonster gereden.

Onlangs veranderde dat en die ervaring maakte indruk op Rosberg. Niet alleen als coureur want na zijn eigen run mag hij een plekje opschuiven als vaste coureur (en viervoudig wereldkampioen rallycross) Johan Kristoffersson hem uitnodigt voor een écht temporondje.

Op enig moment geeft hij de kampioen zelfs opdracht rustiger aan te doen, een oproep die aan dovemans oren is gericht. Hij schreeuwt het uit en we achten het dan ook onwaarschijnlijk dat hij dat ene rondje snel vergeet. Zijn conclusie: "Dit is enger dan de Formule 1!"

Bekijk de beelden hieronder.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

3 reacties

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"