Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Bahrein 2023

Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Bahrein 2023?

Eindelijk is het zover. De eerste Formule 1 Grand Prix van 2023 staat op het punt van beginnen. De seizoensopener vindt dit jaar plaats in Bahrein. Het Grand Prix-weekend van Bahrein wordt verreden van vrijdag 3 tot en met zondag 5 maart 2023 op het Sakhir International Circuit.

Het Formule 1-circus is neergestreken in Bahrein voor de eerste Formule 1 Grand Prix van 2023. De openingsrace vindt plaats op het Sakhir International Circuit. In Bahrein wordt er in de late middagen en vroege avonden gereden, veel onder kunstlicht. Dat betekent dat de tijden van de sessies op schappelijke momenten plaatsvinden voor de Nederlandse F1-fan.

Het GP-weekend start namelijk op vrijdag met de eerste vrije training. Deze sessie begint om 12:30 uur Nederlandse tijd, gevolgd door de tweede vrije training om 16:00 uur. Op zaterdag volgt de derde en laatste oefensessie om 12:30 uur, gevolgd door de o zo belangrijke kwalificatie voor de GP van Bahrein. Deze vindt om 16:00 uur Nederlandse tijd plaats.

Hoe laat begint de GP van Bahrein 2023?

Op zondag 5 maart 2023 begint om 16:00 uur Nederlandse tijd de GP van Bahrein op het Sakhir International Circuit. Ruim anderhalf uur later weten we als het goed is wie de eerste Grand Prix van het Formule 1-seizoen heeft gewonnen. De race begint in de schemering en zal eindigen in het donker.

Bekijk hier het volledige tijdschema voor de GP van Bahrein 2023.

Tijdschema GP Bahrein

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training vrijdag 3 maart -
Tweede vrije training vrijdag 3 maart -
Derde vrije training zaterdag 4 maart -
Kwalificatie zaterdag 4 maart -
Race zondag 5 maart -

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Bahrein 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Silly Season Red Bull in gesprek met Sainz over F1-contract