Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Spanje 2021

Live tweede vrije training Formule 1 GP Spanje 2021

Volg live de tweede vrije training voor de Grand Prix van Spanje. Het weekend begon goed voor Max Verstappen, Red Bull-teambaas Christian Horner was tevreden en dus is het de vraag of Red Bull nu kan doorpakken.

Verstappen Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Honda

0,033 seconde scheidde Max Verstappen van Valtteri Bottas in de eerste vrije training. De Red Bull-coureur bleef zijn grootste rivaal Lewis Hamilton bovendien voor. So far, so good, zou je zeggen! Hoe liggen de verhoudingen in de tweede vrije training?

Onderstaand vind je de livetiming en liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de tweede vrije training in Spanje. Je kan eenvoudig switchen tussen livetiming en liveblog in het onderstaande blok.

Tweede vrije training - Spanje

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Ook interessant:

Natuurlijk hebben we het over de foutjes van Max Verstappen, de verfoeide track limits in Portugal en natuurlijk blikken we vooruit op de Grand Prix van Spanje. Genoeg om over te praten met Tom Coronel, Ruud Dimmers en Mental Theo.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Spanje 2021 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden