Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Video's

Video klassieker: Roekeloze coureurs klappen op bergingsvoertuig bij zware crash

Het is misschien wel de belangrijkste regel in de autosport. Als er gele vlaggen worden gezwaaid, ben je waakzaam en ga je van het gas af. De coureurs uit onderstaande video spijbelden waarschijnlijk tijdens die theorieles, want wat nou van het gas af gaan?

Als na een schuiver op de Duitse Sachsenring een bergingsvoertuig de baan op komt - die overigens ook op een belachelijke plek wordt gepositioneerd - zou je verwachten dat de jonge coureurs van het gas af gaan, maar niets is minder waar. Twee van hen klappen vol op het voertuig, waarbij een paar centimeter het verschil maakten tussen leven en misschien wel de dood. Van de halo had men toen in 2012 immers nog niet gehoord. Gelukkig konden beide coureurs het navertellen.

Bekijk de bizarre beelden hieronder.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse Wat nu voor Horner en Red Bull?