Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2023

Zo volg je live de Formule 1-wintertest in Bahrein

Het Formule 1-seizoen wordt traditiegetrouw afgetrapt met de testdagen, die ook dit jaar plaats zullen vinden in Bahrein. Natuurlijk zijn de tests live te volgen. Hoe? Dat leggen we je hier uit.

SI202203180396 hires jpeg 24bit rgb
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Van donderdag 23 februari tot en met zaterdag 25 februari vinden de Formule 1-testdagen weer plaats op het circuit van Bahrein. De teams en coureurs zullen hun eerste officiële kilometers van het F1-seizoen verrijden en uitgebreid testen, alvorens het seizoen écht begint met de GP van Bahrein op 5 maart.

De wintertests zijn te volgen via meerdere kanalen, zodat je als Formule 1-fan niets hoeft te missen van alle actie op het Bahrain International Circuit. De testdagen zijn in 2023 te volgen via onderstaande kanalen.

F1 wintertest bij Viaplay

Iedere dag wordt er met uitzondering van een uur lange lunchpauze getest tussen 08:00 uur en 17:30 uur Nederlandse tijd. Viaplay zal de testdagen verzorgen voor de Nederlandse F1-fans en begint tien minuten voor de start van elke testdag met de live uitzending. Deze zal doorgaan tot 18:00 uur Nederlandse tijd.

Bekijk hier de F1 wintertest bij Viaplay.

De presentatie van de F1-testdagen zal verzorgd worden door Amber Brantsen, waarnaast meerdere analisten aan tafel schuiven, waaronder Tom Coronel, Giedo van der Garde, Christijan Albers en Kees van de Grint. Het commentaar van de testdagen wordt verzorgd door Nelson Valkenburg, Melroy Heemskerk, Allard Kalff, Sebastiaan Bleekemolen en Jeroen Bleekemolen.

F1-testdagen bij RacingNews365

Naast Viaplay zijn de testdagen ook te volgen via het eigen kanaal van de Formule 1, F1TV. Ook daar worden alle sessies uitgezonden de komende dagen.

Daarnaast is RacingNews365 aanwezig op het circuit van Bahrein om jullie te voorzien van het laatste nieuws. Dit doen we via onze uitgebreide liveblogs. Verder vind je gedurende de dag alles over de testdagen op onze website, van samenvattingen tot aan foto's, video's en de reacties van coureurs en teambazen, maar ook analyses en interviews.

Tijdschema GP Wintertest Bahrein

Sessie Datum Tijd
Dag 1 donderdag 23 februari -
Dag 2 vrijdag 24 februari -
Dag 3 zaterdag 25 februari -

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull gaan verstoppertje spelen

Het Formule 1-seizoen wordt deze week afgetrapt met de testdagen in Bahrein en dat betekent dat we na een lange winterstop eindelijk weer wat F1-geweld te zien krijgen. Reden genoeg voor een spiksplinternieuwe aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast met autocoureur Tom Coronel, F1-expert Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk!

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Formule 1 wintertest Bahrein 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"