Bizarre F1-crash: Nick Heidfeld ramt deur uit Medical Car

12 jan. 2018 07:01 Rik Alkema 0 reacties
Crashes zijn onlosmakelijk verbonden aan de Formule 1. Coureurs die altijd op het randje rijden gaan er soms net overheen, wat vaak leidt tot crashes. Sommige hebben echter een aparte reden of soms is de uitkomst van de crash erg bijzonder. We hebben de meest opmerkelijke crashes uit de Formule 1 voor je op een rij gezet.

De opmerkelijkste crashes uit de Formule 1

Nick Heidfeld heeft een indrukwekkend aantal van 185 Formule 1-wedstrijden achter zijn naam staan, maar als een echte hoogvlieger zal hij niet worden herinnerd. 

Waar de Duitser vooral aan herinnerd wordt is zijn bizarre crash tijdens de warm-up voor de GP van Brazilië in 2002. Nadat Enrique Bernoldi crashte in zijn Arrows kwam de Medical Car snel een kijkje nemen bij de gecrashte Bernoldi.

Nick Heidfeld kwam met volle snelheid de bocht uit vliegen, toen hij tot zijn grote schrik de wagen van Bernoldi met daarnaast de Medical Car zag staan.

Heidfeld kon de Medical Car niet meer ontwijken en reed pardoes de deur uit de Medical Car. Wonder boven wonder vielen er geen gewonden bij de bizarre crash.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen