Formule 1 2017

Formule 1 2017 - Laatste Formule 1 nieuws

Het laatste Formule 1 nieuws over Max Verstappen en het F1 seizoen 2017 vind u op Racingnews365.

Het seizoen 2017 belooft een bijzonder jaar te worden. Met nieuwe F1 regels liggen er kansen voor de concurrentie om Mercedes van de troon te stoten. De banden zijn 25% breder, de vleugels groter en de auto's hebben een agressief uiterlijk gekregen.

Drievoudig wereldkampioen Lewis Hamilton is torenhoog favoriet. De belangrijkste uitdagers zijn Max Verstappen en Daniel Ricciardo van Red Bull Racing. Uit de Italiaanse hoek van Ferrari moet Sebastian Vettel de kar trekken.

Tijdens 20 races kunnen we de coureurs dit seizoen in actie zien. In 2017 geen nieuwe namen op de Formule 1 kalender, maar vertrouwde gezichten. Helaas is de GP van Duitsland dit jaar vanwege financiële problemen vervallen.

Racingnews365 brengt de bezoekers dagelijks het  laatste f1 nieuws uit binnen- en buitenland, analyses en raceverslagen. Onze kwalitatieve liveblog van de f1 races is inmiddels een van de best bezochte van Nederland.

2017 belooft een spannend seizoen te worden! Wordt dit het jaar van Max Verstappen en Red Bull? Of pakt Hamilton zijn vierde titel?

Racingnews365 - Als formule 1 je passie is

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen