Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Guenther Steiner

F1-cultheld Steiner deelt unieke Formule 1-verhalen in eigen boek met typische titel

Haas-teambaas Guenther Steiner zal in 2023 met een eigen boek komen, waarin hij een unieke kijk achter de schermen geeft als teambaas in de Formule 1.

XPB 1183451 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het boek van Guenther Steiner heet 'Surviving to Drive', met een duidelijke knipoog naar de Netflix-serie Drive to Survive. De teambaas van Haas is ontzettend populair bij de (Amerikaanse) volgers van de serie en nu komt er een boek om een betere kijk te geven in zijn werkleven.

"Men zegt dat voetbalmanagers onder druk staan. Geloof me, dat is nog niets. Onder druk staan is als een van je coureurs met 300 kilometer per uur de vangrail in vliegt en voor je neus explodeert..."

Het 'dagboek van 2022', Driving to Survive, zit vol met verhalen van Steiner over zijn gebeurtenissen in de paddock, grappige momenten achter de schermen, eerlijke meningen en vooral een unieke kijk in het leven van de Formule 1 vanuit het perspectief als teambaas. Het boek verschijnt in april 2023.

Mis niets van het F1-seizoen 2023 en zet de F1-kalender eenvoudig op jouw smartphone of PC

Download nu de F1-kalender

0 reacties

RN365 Special
'Red Bull-topontwerper Newey verrast met nieuwe bolide Verstappen'

De RB19 van Max Verstappen en Sergio Perez wordt op 3 februari onthuld. Red Bull heeft deze winter niet stilgezeten en de nieuwe bolide zal een maximale evolutie zijn van de RB18 waarmee Verstappen vorig jaar kampioen werd, zo schrijft onze technisch F1-analist Paolo Filisetti.

Lees meer
Viaplay
x
RN365 F1-Podcast In de titelstrijd met Verstappen zijn de Mercedes-excuses op