Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

"Vettel ligt 's nachts wakker van Ferrari-teamgenoot Leclerc"

Tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië maakte Sebastian Vettel wederom een grove fout en boorde hij zijn wagen in de achterkant van de Red Bull RB15 van Max Verstappen. De Duitser ligt dit jaar onder vuur van de Italiaanse media en dat lijkt voorlopig niet te veranderen, aangezien Charles Leclerc wordt gezien als de toekomst van het team.

Voormalig F1-testrijder en GP2-kampioen Davide Valsecchi is de vaste analist van Sky Sport Italia en de Italiaan liet tegenover die zender weten dat Sebastian Vettel het mentaal zwaar heeft. "Het is hem dit seizoen duidelijk geworden dat Charles Leclerc veel sneller is dan hij. Daarom ben ik er ook van overtuigd dat hij in de nacht wakker ligt van Charles. De Monegask zorgt er met zijn goede prestaties voor dat hij in het hoofd zit van de Duitser."

"Het mag duidelijk zijn dat Leclerc en Verstappen de toekomst vormen van de Formule 1", vervolgt de oud GP2-kampioen zijn verhaal. "Hamilton is dit seizoen nog een maatje te groot voor de twee talenten, aangezien Hamilton zich lijkt te hebben verbeterd tijdens de races. Afgelopen jaren reed hij vooral heel goed in de kwalificaties, maar dit seizoen lijkt hij zich juist meer te hebben gefocust op het resultaat in de race. Hij offert daar zelfs zijn kwalificatie voor op."

Aangezien het team van Mercedes zo oppermachtig is dit seizoen ziet de Italiaan het team van Ferrari dan ook alleen kans maken op de overwinning op het circuit van Monza. "Gezien de resultaten op de verschillende circuits, denk ik dat Ferrari zelfs de favoriet is op het thuiscircuit in Monza. De wagen lijkt perfect te passen bij die baan."

Forbidden

Weddenschappen Ferrari

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team