Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Luuk van Poppelen Social Media Content Creator

Luuk van Poppelen is Social Media Content Creator bij RacingNews365. Hij volgt niet alleen alles wat er op het circuit gebeurt, maar hij volgt net zo graag de bezigheden van de coureurs naast de baan.

Luuk heeft twee grote passies in het leven: Formule 1 en social media. Hoe mooi is het dan ook dat hij dit als Social Media Content Creator van RacingNews365 kan combineren! Zodra er iets gebeurt op het circuit denkt hij direct na over potentiële kansen voor een leuke inhaker op de social media-kanalen.

Sinds december 2022 is Luuk fulltime bezig met deze werkzaamheden, maar het begon voor hem allemaal al in 2016 – toen nog als hobby tijdens zijn studie Communicatie. Wat begon als een vrijetijdsbesteding groeide uiteindelijk uit tot een Instagram-account met meer dan 80.000 volgers, miljoenen likes per jaar en honderden miljoenen bereikte accounts.

Ze zeggen wel eens 'van je hobby moet je niet je werk maken', maar dat is nou net wat hij juist wel gedaan heeft! Het doel van Luuk was namelijk altijd al om een baan in de wereld van de Formule 1 te bemachtigen en nu is hij werkzaam bij één van de grootste Formule 1-websites van de wereld.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.
Viaplay
x
Max Verstappen grijpt naast prestigieuze prijs