Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Drie verrassend populaire tweedehands auto’s

In de zoektocht naar een goede en betaalbare tweedehands auto is het aanbod zeer groot. Maar wat zijn nu kansen die je moet pakken? Wij lichten drie merken uit

Een vertrouwde naam in de top 10 van populairste occasions is de BMW 3-serie. Het Duitse merk maakt kwalitatief goede auto’s die al jarenlang zeer populair zijn in Nederland. De 3-serie is er als sedan en als touring en vaak zeer compleet uitgerust. Daarnaast is er de keuze uit een benzine, diesel of elektrisch aangedreven auto.

Wil je een mooie tweedehands BMW auto kopen, dan is het goed om te letten op zaken als bouwjaar, uitrusting, vermogen en garantie.

In het middensegment is het Spaanse SEAT al jarenlang een vertrouwde speler. De Ibiza en Leon vormen de populairste modellen. Van ‘eenvoudig’ tot en met zeer dik uitgerust en uiterst sportief, alle uitvoeringen zijn leverbaar. Je profiteert bij SEAT van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, waarbij het merk gebruik kan maken van de onderstellen, motoren en transmissies van het VAG-concern waartoe o.a. Audi en Volkswagen behoren.

Wil jij de beste en mooiste Seat auto kopen, dan is het zaak om goed te kijken naar jouw wensen. Ga je voor de basis (reference), sportief (FR) of zakelijk (business)?

Heb je wat minder te besteden, maar wil je vooral veel waar voor je geld dan is KIA een merk dat sterk in opkomst is. Het merk biedt auto’s van alle soorten en maten, van de kleine Sorento, de populaire Ceed, tot en met de hit van het moment: de elektrische KIA Niro. Een goedkope KIA kopen? Dan vind je hier nog veel meer informatie.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.
Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'