Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1 Grand Prix van Las Vegas op TV

Bekijk de Grand Prix van Las Vegas live op TV! Deze zal van start gaan op zondag 19 november 2023 om 07:00 uur! Uiteraard is deze Grand Prix live te volgen via RacingNews365.nl, maar er is ook de mogelijkheid om de wedstrijd live op TV te volgen.

F1 Las Vegas GP 2024 | Circuit, tijden & schema © Red Bull Content Pool / Getty Images

De vorige jaren was de Formule 1 steevast gratis te zien voor alle Ziggo klanten op het open sportnet. In 2023 is dat net als 2023 niet meer het geval. Ziggo Sport is namelijk de uitzendrechten kwijtgeraakt aan de zender Viaplay van de Scandinavische partij NENT.

Zij gaan met grote namen als David Coulthard, Tom Kristensen en Mika Hakkinen verslag doen vanaf de circuits, terwijl in de studio in Nederland namen als Giedo van der Garde, Christijan Albers, Ho Pin Tung en Tom Coronel aan zullen schuiven.

Formule 1 GP van Las Vegas live

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de TV aan te zetten, dan is een goed alternatief het liveblog van RacingNews365. Zo bent u altijd op de hoogte, zelfs als u niet voor de TV zit!

Het seizoen 2023 telt 23 wedstrijden en het seizoen loopt van midden maart tot midden november. Benieuwd welke wedstrijden er nog volgen? Bekijk het hier op onze Formule 1-kalender 2023! Daarnaast kunt u per wedstrijd bekijken welke zenders de wedstrijd uitzenden op onze speciale Formule 1 op tv-pagina.

Hieronder vindt u alle sessies inclusief de aanvangstijden (Nederlandse tijd) voor deze Grand Prix, zodat u niets hoeft te missen!

Tijdschema GP Las Vegas

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training vrijdag 17 november -
Tweede vrije training vrijdag 17 november -
Derde vrije training zaterdag 18 november -
Kwalificatie zaterdag 18 november -
Race zondag 19 november -
Viaplay
x
Red Bull Verongelijkte Marko onthult gigantische schadepost na megaklapper Perez