Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Autosportwereld staat stil bij Internationale Vrouwendag

Het is vandaag (maandag 8 maart) Internationale Vrouwendag, waarop er aandacht wordt gevraagd voor de rechten van vrouwen overal ter wereld. Ook in de autosportwereld, waar vrouwen steeds vaster voet aan de grond krijgen, wordt uiteraard stilgestaan bij deze belangrijke dag.

De autosportwereld wordt vaak weggezet als een 'mannenwereldje', maar de laatste jaren komt daar langzaam maar zeker steeds meer verandering in. In 2019 werd de W Series in het leven geroepen, een raceklasse speciaal voor talentvolle vrouwen. Dit jaar zien we de deelneemsters, waaronder de Nederlandse Beitske Visser, zelfs terug in het voorprogramma van de Formule 1. Het spreekt boekdelen over de opmars van vrouwen in de autosport.

Ook in de Formule 1 en de rest van de autosportwereld wordt er natuurlijk stilgestaan bij de Internationale Vrouwendag, om aandacht te vragen voor de strijd voor gelijkheid voor vrouwen. Hieronder een selectie van posts uit het wereldje.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje