Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Kalff: "Iedereen mág winnen, maar op Imola wint Verstappen"

Autosport-verslaggever Allard Kalff gaat uit van een overwinning voor Max Verstappen en Red Bull op het circuit van Imola. Bij de onderbouwing van die stelling wijst hij op vorig jaar.

Verstappen Imola
Interview
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Dit seizoen krijgen we zoals het zich nu laat aanzien een mooie strijd te zien tussen het Mercedes van Lewis Hamilton en het Red Bull van Max Verstappen. Autosport-verslaggever Allard Kalff kijkt daar watertandend naar uit, zo gaf hij al aan in gesprek met RacingNews365, waarbij het wat hem betreft niet uitmaakt wie er wint, zelfs niet als steeds dezelfde wint.

"Niet als het steeds gaat zoals het in Bahrein ging, met een mooi gevecht tussen Verstappen en Hamilton. En bovendien, áls het steeds zo gaat, zal echt niet steeds dezelfde winnen", aldus Kalff. "Het moet gewoon spannend zijn, dat is het belangrijkste."

Op Imola echter zal Hamilton in de ogen van Kalff af moeten rekenen met Verstappen, want de Red Bull-coureur is de grote favoriet: "Ik denk dat Max er gaat winnen, omdat ze vorig jaar eigenlijk al de sterkste waren aldaar. Maar Hamilton had een beetje mazzel met de virtual safety car en later viel Max bovendien uit."

"Tot dat moment had Verstappen alle kansen om te winnen en zelfs na het mazzeltje van Hamilton was hij op weg naar een goed resultaat", vervolgt Kalff. "En vergeet niet dat de voorsprong die Red Bull had in Bahrein niet als sneeuw voor de zon is verdwenen. Mercedes zal wel wat dichterbij komen, maar ik denk dat Red Bull nog steeds wel het snelste is."

Ook interessant:

Krijgen we weer een waanzinnig gevecht tussen Lewis en Max, ditmaal op Imola? Dit en nog veel meer in de F1-podcast van RacingNews365 met autocoureur Tom Coronel, F1-expert Ruud Dimmers en host DJ Mental Theo.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Interviews RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje