Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Carlos Sainz

Update uit Abu Dhabi: opmerkelijke code rood, Sainz zet Ferrari bovenaan

Het Formule 1-seizoen 2023 is nog niet helemaal afgelopen. In Abu Dhabi vindt een dubbeltest plaats en de ochtenduren zitten er reeds op. Ferrari staat bovenaan. De sessie werd kortstondig onderbroken vanwege een opmerkelijke code rood.

Abu Dhabi test
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In Abu Dhabi is het twee dagen na de seizoensontknoping lekker druk op de baan. De rookies werken hun rookietest af, terwijl de teams voor Pirelli ook het nodige bandentestwerk uitvoeren, overwegend met de bekende namen van afgelopen seizoen.

Max Verstappen is er niet bij, in de RB19 zetelen Sergio Perez en Jake Dennis. Perez klokte de tweede tijd van de ochtend, achter snelste man Carlos Sainz. Laatstgenoemde scoorde hoog voor wat betreft het aantal gereden ronden (68), maar hij kon niet tippen aan het rondentotaal van McLaren-rookie Pato O'Ward. Hij reed 72 ronden.

De sessie werd op enig moment onderbroken vanwege een opmerkelijk probleem. Onder de beroemde hotelbrug was sprake van een waterlek dat verholpen moest worden en waarna de baan gedroogd moest worden.

Tijdenoverzicht wordt nog toegevoegd. Let op, info over de banden wordt niet publiekelijk verstrekt.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training