Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hoe laat begint de Formule 1 70th Anniversary Grand Prix?

De Formule 1 70th Anniversary Grand Prix 2020 is de vijfde wedstrijd van het seizoen en zal van start gaan op zondag 9 augustus om 16:10 uur. Maar voordat de coureurs beginnen aan de wedstrijd, worden er natuurlijk nog de vrije trainingen en kwalificatie verreden.

Groot-Brittannie achtergrond © Getty Images/Red Bull Contentpool
De tweede Grand Prix op het Britse Silverstone draagt ter ere van de zeventigste verjaardag van de Formule 1 de naam 70th Anniversary Grand Prix. De autosport vond ooit zijn oorsprong in Engeland, het sportland pur sang. Elk jaar is de GP van Groot-Brittannië een van de hoogtepunten van het seizoen. De fans, het weer en de geweldige baan zorgen voor een hartverwarmende cocktail, ondanks dat het steenkoud kan zijn midden in de zomer. Dit jaar zal de race het echter zonder toeschouwers moeten stellen.

Het weer is vaak een belangrijke factor in Groot-Brittannië. In het verleden stonden meerdere wedstrijden volledig op z'n kop door een paar typisch Engelse buitjes. Vaak zijn het geen grote stortbuien, maar is het wel genoeg om de wedstrijd een verrassende wending te geven.

De kwalificatie en race zijn te volgen via een liveblog op RacingNews365. Formule 1 op TV kunt u volgen via Ziggo Sport en RTL, bekijk ons artikel om precies te zien welke zenders de verschillende races uitzenden. Hieronder een overzicht van de aanvangstijden van de vrije trainingen, kwalificatie en race. (Nederlandse tijd)

Tijdschema 70th Anniversary GP 2020

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training Vrijdag 7 augustus 12:00 - 13:30 uur
Tweede vrije training Vrijdag 7 augustus 16:00 - 17:30 uur
Derde vrije training Zaterdag 8 augustus 13:00 - 14:00 uur
Kwalificatie Zaterdag 8 augustus 16:00 - 17:00 uur
Race Zondag 9 augustus 16:10 uur

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP China 2024