Video: Grosjean en Hamilton bekvechten tijdens de rijdersbriefing

09 okt. 2017 18:10 Rik Alkema 0 reacties
Hoe gaat het er aan toe tijdens de rijdersbriefing voor een Grand Prix, wanneer alle rijders worden bijgepraat door de wedstrijdleiding? Normaal gesproken is dat een raadsel voor de fans, maar de Formule 1 liet in Japan een camera meedraaien tijdens de rijdersbriefing, waar Romain Grosjean en Lewis Hamilton het aan de stok hadden.

Grosjean stelt actie Hamilton aan de kaak

Het hoofdonderwerp tijdens de rijdersbriefing was de actie van Vettel in Maleisië, nadat hij zijn gehavende bolide moest achterlaten. Vettel pakte zijn stuur mee en liftte terug naar de pitsstraat op de bolide van Pascal Wehrein.

Hamilton stelde daarbij het niet terugzetten van het stuurtje aan de kaak, wat normaal verplicht is tijdens de race. Wedstrijdleider Charlie Whiting liet weten dat de race was afgelopen en het dan niet meer verplicht is.

Romain Grosjean besloot daarop een actie van Hamilton aan de kaak te stellen: het losmaken van de gordel tijdens de uitloopronde om de overwinning te vieren. Daarop raakte Hamilton zichtbaar geïrriteerd en ontstond een discussie.

Bekijk hieronder de beelden uit de rijdersbriefing voor de GP van Japan.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen