Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Red Bull verwikkeld in race tegen de klok na zware crash Perez

Werk aan de winkel voor Red Bull om een up-to-date RB20 uit één geheel te prepareren voor Sergio Perez voor de Formule 1 Grand Prix van Singapore.

Perez Sainz
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Red Bull kreeg een fikse tegenslag te verwerken tijdens de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan. Sergio Perez crashte zwaar met Carlos Sainz, juist toen hij voor het eerst sinds lange tijd echt competitief was en aanspraak maakte op op zijn minst een podiumplaats.

De schade na de crash was echter groot en dat heeft grote gevolgen. De nieuwe vloer was aan diggelen en het helpt daarbij niet dat de Formule 1 back-to-back raceweekenden afwerkt, waarbij een lange reis naar Singapore op het programma staat.

Teambaas Christian Horner geeft toe dat de nieuw ontstane problemen serieus van aard zijn: "De reserveonderdelen zijn zeer schaars. We zullen vijf dagen lang het klokje rond moeten werken om de benodigde onderdelen op tijd klaar te krijgen voor de vrijdag in Singapore", zo wordt de Brit geciteerd door Auto, Motor und Sport.

Je mag er natuurlijk gerust van uitgaan dat Perez op de vrijdag in Singapore gewoon de baan op kan rijden, maar de vraag is of dat dan ook lukt met de meest recente en geplande spec. voor die bewuste GP.

Ook interessant:

De Grand Prix van Azerbeidzjan leverde weer genoeg gespreksstof op. Het ging veelvuldig over Max Verstappen, die na een frustrerend en machteloos weekend als vijfde over de streep kwam. Joris Mosterdijk, Ruud Dimmers én Rudy van Buren bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

Bekijk je de podcast liever als video? Dat kan hier!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel