Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Alexander Albon

Albon reageert op plotseling ontslag Sargeant

Dinsdagavond maakte Williams bekend dat Logan Sargeant per direct wordt vervangen door Franco Colapinto. Alex Albon heeft in een reactie mooie woorden over voor Sargeant.

XPB 1299949 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Logan Sargeant is per direct zijn zitje bij Williams kwijtgeraakt. De Amerikaan crashte hard tijdens de derde vrije training op Zandvoort en dat bleek de druppel voor teambaas James Vowles. Sargeant moet zijn stoeltje afstaan aan Williams-junior Franco Colapinto, die het seizoen mag afmaken en in Italië zijn officiële debuut gaat maken in een Grand Prix.

Het betekent voor Alex Albon dat hij een nieuwe teamgenoot krijgt. Albon wist al dat Sargeant volgend seizoen vervangen zou worden door Carlos Sainz, maar ziet de Amerikaan dus vroegtijdig vertrekken. De Britse Thai deelt mooie woorden voor Sargeant op zijn social mediakanalen.

"Ik weet hoe wreed de Formule 1 kan zijn en het is moeilijk om Logan het team halverwege het seizoen te zien verlaten", stelt Albon. "Je hebt alles gegeven, broer en het was een plezier om je teamgenoot te zijn. Ik weet dat je het geweldig gaat doen, wat je toekomstplannen ook worden."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel