Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Pierre Gasly

Gasly reageert op nieuw contract bij Alpine

Pierre Gasly heeft zijn contract voor meerdere jaren verlengd bij Alpine en zo is de eerste coureur voor 2025 bij de Franse renstal bekend. De Fransman is zelf als vanzelfsprekend blij met het nieuwe contract.

Gasly
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Pierre Gasly blijft ook in 2025 en in de verdere toekomst een Formule 1-coureur bij Alpine. Hoe lang de Fransman een nieuw contract heeft getekend bij Alpine is niet bekend, maar het gaat om een contract voor de lange termijn. Gasly is als vanzelfsprekend blij met zijn nieuwe contract.

"Ik voel me erg thuis bij dit geweldige team. Ik geniet ervan om deel uit te maken van zowel het Formule 1-project als de bredere visie van Alpine Cars. Ik ben hier nu officieel meer dan 18 maanden en het is altijd de bedoeling geweest om een langetermijnproject met het team op te bouwen", zo stelt Gasly. 

"Hoewel het op de baan tot nu toe een uitdagend seizoen is geweest, blijf ik trouw aan het project en ga ik nergens heen. Ik ben blij met de veranderingen, het harde werk en de richting die het team uitgaat. Er zit veel potentieel in het personeel en de middelen van dit team. Ik ben enthousiast over wat komen gaat in de toekomst en op dit moment concentreer ik me op de dagelijkse details die we inzetten om onze prestaties te verbeteren", zo sluit hij af.

Wie moet de teamgenoot van Gasly worden in 2025 bij Alpine? Laat het weten in de poll!

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel