Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Red Bull enorm onder de indruk van Verstappen: "Max raakt niet in paniek"

Red Bull is de laatste tijd het initiatief kwijtgeraakt in de Formule 1 en had ook in Italië een enorm balansprobleem. Christian Horner is onder de indruk van Max Verstappen, die volgens hem niet in paniek raakt.

Verstappen race Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Red Bull is niet goed aan de tweede seizoenshelft in de Formule 1 begonnen. In Zandvoort kon Max Verstappen het tempo van Lando Norris niet bijbenen, waarna het in Italië nog een stuk slechter ging. Verstappen en Sergio Perez gleden alle kanten op en moesten het met de zesde en achtste plaats doen. Het maakt dat Red Bull hard moet werken om te verbeteren en Christian Horner grijpt het moment aan om Verstappen te complimenteren.

"Ik ben onder de indruk van Max, vooral door zijn betrokkenheid bij dit proces", vertelt Horner tegenover onder meer RacingNews365. "Hij raakt niet in paniek, werkt met de engineers en legt duidelijk uit wat de problemen zijn."

Verstappen rust dus niet op zijn lauweren, ziet Horner. "Max steekt er tijd en moeite in en was zondagochtend al vroeg aanwezig, terwijl hij afgelopen week ook aan Zoom-gesprekken deelnam. Max stapt in de simulator voor de volgende race (in Azerbeidzjan red.) en werkt hard. Ik denk dat hij als wereldkampioen veel volwassenheid heeft getoond in de manier waarop hij met de engineers samenwerkt. Niemand is blij met de huidige situatie en we moeten keihard werken om het tij te keren. Maar wat dit team wel heeft, is kracht, diepte en talent. We komen terug."

Ook interessant:

Red Bull werkte een dramatische Grand Prix van Italië af, met felle kritiek van Max Verstappen tot gevolg. Maar wat is er toch allemaal aan de hand bij de renstal uit Milton Keynes? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel