Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Singapore 2024

Verstappen deelt positieve uitkomst van GP Azerbeidzjan

Max Verstappen kijkt toch licht optimistisch naar de Formule 1 Grand Prix van Singapore. Nee, het weekend in Azerbeidzjan verliep niet bepaald lekker, maar daar zit ook een positieve kant aan.

Verstappen FP2 Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Red Bull en Max Verstappen leken gedurende het Formule 1 Grand Prix-weekend in Bakoe op enig moment de goede kant op te bewegen, maar uiteindelijk schoot men door in wat men wilde aanpassen, waardoor de aanpassingen juist averechts werkten.

Het goede nieuws is dat heeft men dat helemaal door heeft: "We hebben geleerd van wat we verkeerd hebben gedaan in Bakoe en zullen een paar andere dingen proberen in Singapore", aldus Verstappen in zijn preview.

"De aanpassingen die we in eerste instantie deden in Azerbeidzjan, pakten goed uit en daarmee werkten we de juiste kant op. We weten nu wat we nog beter kunnen doen om de setup verder te optimaliseren."

"Het wordt daarbij belangrijk om de auto met name in de wat langzamere delen van het circuit beter onder controle te krijgen, zodat hij minder 'in 't rond springt'. Hopelijk gaat ons dat flink helpen."

Zag voormalig wereldkampioen Jacques Villeneuve de laatste tijd een wat gelaten Max Verstappen, in woord blijft de wereldkampioen in ieder geval strijdlustig. "Singapore is normaal een wat grotere uitdaging, maar we blijven vechten voor het wereldkampioenschap. We winnen én verliezen als een team, maar we blijven pushen om sterker terug te komen."

Ook interessant:

De Grand Prix van Azerbeidzjan leverde weer genoeg gespreksstof op. Het ging veelvuldig over Max Verstappen, die na een frustrerend en machteloos weekend als vijfde over de streep kwam. Joris Mosterdijk, Ruud Dimmers én Rudy van Buren bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

Bekijk je de podcast liever als video? Dat kan hier!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel