Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Valtteri Bottas

Bottas voltooit machtige uitdaging op WK: 133ste!

Valtteri Bottas is erin geslaagd de het wereldkampioen gravel (wielrennen) te voltooien. Hij reageert op social media op wat een zware zondagmiddag was.

Valtteri Bottas werd tijdens het WK gravel in Leuven 133ste van in totaal 232 deelnemers in de leeftijdscategorie 35-39 jaar. Een knappe prestatie. Op Instagram reageerde de Fin met trots en legde hij uit dat hij de nodige hindernissen heeft moeten overwinnen. 

"Het WK gravel zit er op! Het was zwaar, maar dat was te verwachten. Met zoveel deelnemers die in de eerste kilometers allemaal over een enkel spoor moesten én met een lekke band met nog 5 km te gaan, was ik zeer tevreden met mijn dag op de fiets."

"Dank iedereen voor alle support naast het parkoers, het was onwerkelijk. En dank ook voor de beste support gedurende de voorbereidingen en tijdens het evenement. Ik ga deze dag nooit vergeten."

Ook interessant:

Verstappen brengt Mercedes iets wat het jaren heeft gemist

Toto Wolff claimde vorige week dat Mercedes de jacht op Max Verstappen heeft gestaakt. Hoe serieus moeten we die woorden nemen? Of is het vooral om iets van rust terug te brengen binnen het team en de coureurs vertrouwen te schenken?

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
RN365 Podcast Verstappen brengt Mercedes iets wat het jaren heeft gemist