Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Zak Brown

Brown grapt om Red Bull: "Zou nu fijn zijn om Newey aan tafel te hebben!"

Red Bull is de laatste tijd in een diep dal terechtgekomen. McLaren-CEO Zak Brown vraagt zich ook af wat er aan de hand is en deelt een klein steekje onder water uit.

Brown Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na de Grand Prix van Italië is het wel duidelijk geworden dat Red Bull diep in de problemen zit. Max Verstappen en Sergio Perez konden het tempo totaal niet volgen en kwamen als zesde en achtste over de streep. Het maakt dat de titelstrijd weer helemaal open ligt, want McLaren is Red Bull tot op 8 punten genaderd in het constructeurskampioenschap. En ook Lando Norris loopt gestaag in op Max Verstappen in het rijderskampioenschap.

Dat kan McLaren-CEO Zak Brown ongetwijfeld wel bekoren. De Amerikaan ziet zijn team beter presteren en reageert tegenover Sky Sports op de ontstane situatie bij Red Bull. Een kleine steek onder de water is dan al snel uitgedeeld.

"Uiteindelijk weet ik niet wat er aan de hand is", stelt Brown tegenover Sky Sports. "Ik durf alleen wel te wedden dat het fijn zou zijn om nu Adrian Newey aan tafel te hebben en te kijken hoe je de auto kan verbeteren. Ook Jonathan Wheatley maakt nu nog deel uit van Red Bull, maar heeft besloten om verder te kijken, terwijl Rob Marshall naar ons is overgestapt. Je hebt het dan over drie hele belangrijke medewerkers van een team. Dat kan niet anders dan een verlies zijn. We hebben allemaal slechte pitstops, maar het lijkt erop dat Red Bull minder stabiel is dan de afgelopen tijd."

Ook interessant:

Red Bull werkte een dramatische Grand Prix van Italië af, met felle kritiek van Max Verstappen tot gevolg. Maar wat is er toch allemaal aan de hand bij de renstal uit Milton Keynes? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na zeer teleurstellende tweede training Verstappen in Singapore