Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner weet niet waar het eindigt met Verstappen: "Dat wordt interessant om te zien"

Christian Horner wist vanaf het begin al dat Max Verstappen een buitengewoon talent was, maar hij waarschuwt nu de concurrentie. De teambaas denkt namelijk dat de tweevoudig wereldkampioen nog beter gaat worden.

Verstappen Monza
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Een debuutoverwinning, twee wereldkampioenschappen 47 zeges (tot nu toe). Bij Red Bull moeten ze maar wat blij zijn met Max Verstappen, die zo'n dominant seizoen meemaakt dat hij het record van meeste overwinningen op rij op zijn naam gezet heeft.

Dat Verstappen zo'n talent zou worden, dat zagen ze bij Red Bull al aankomen: "Het was vanaf het begin voor ons duidelijk dat hij een buitengewoon talent was", geeft Red Bull-teambaas Christian Horner toe aan F1TV.

Kan Verstappen nog sterker worden?

De Britse teambaas had niet gedacht dat hij een decennium later zou zien hoe het eerdere record van Red Bull verbroken zou worden. "Dat we met Sebastian Vettel negen wedstrijden op rij hebben weten te winnen en dat nu tien jaar later met Max opnieuw doen, is iets waarvan ik nooit gedacht had dat we het zouden zien."

En wat de mooiste overwinning van 'zijn' coureur is? Daar kan Horner geen beslissing in maken: "Weet je, er waren er zoveel die indrukwekkend waren, of het nu het door het veld heen komen in Saudi (Arabië) is, of zijn overwinning in zulke lastige omstandigheden op Zandvoort. Zijn race in Miami was uitmuntend. Er zijn zoveel voorbeelden van."

Er zijn dan ook geen negatieve woorden aan de Nederlander te koppelen. "Hij groeit in volwassenheid, en een aantal van zijn prestaties dit seizoen zijn gewoon van een andere planeet. Het is spannend om te zien welk niveau hij kan behalen, want ik denk nog steeds dat hij sterker en sterker wordt", zo sluit de Brit af.

Ook interessant:

Verstappen op zoek naar eerherstel in F1 GP Singapore

Singapore is één van de weinige landen waar Verstappen nog niet wist te winnen. Staat dat te veranderen? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk zijn stellig met hun antwoorden.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Singapore 2024