Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Mercedes schuldbewust: "Hamilton en Russell kampioen met juiste materiaal"

De één aast op zijn achtste wereldtitel, de ander op zijn eerste: we hebben het over Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en George Russell. Volgens Mercedes-kopstuk James Allison beschikken beide coureurs over de kwaliteiten die nodig zijn om (opnieuw) wereldkampioen te worden. De doorslaggevende factor? Die ligt bij de ontwikkeling van de Mercedes W15, stelt Allison.

XPB 1255690 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lewis Hamilton streeft er nog altijd naar om voor de achtste keer wereldkampioen Formule 1 te worden en daarmee alleenheerser te zijn in het lijstje van meeste rijderskampioenschappen. Momenteel deelt de Brit de bovenste plek met Michael Schumacher. Hamiltons jongere teamgenoot George Russell jaagt daarentegen nog steeds zijn jongensdroom na: ooit wereldkampioen F1 worden. Volgens Mercedes-kopstuk James Allison hebben Hamilton en Russell de juiste kwaliteiten om Max Verstappen af te troeven in de strijd om de titel in 2024.

"Het gaat erom dat wij (Mercedes, red.) hen het juiste materiaal geven", trapt Allison af tegenover Sky Sports. "Lewis heeft zeven keer bewezen dat hij wereldkampioenschapsmateriaal is. Hij was de best scorende non-Red Bull-coureur van 2023. George heeft een aantal fouten gemaakt afgelopen seizoen, maar hij heeft ook genoeg sterke punten laten zien in diverse races. Zijn tweede seizoen bij het team vormde een goede leerweg voor hem."

Hij sluit af: "Ik ben ervan overtuigd dat beide heren wereldkampioen kunnen worden als ze het juiste materiaal hebben én ze alles geven."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel