Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Mercedes zinspeelt op 'belangrijke veranderingen' voor 2025-auto

Mercedes heeft zijn vorm tijdens de laatste paar races verbeterd en met het oog op nog meer winst richting 2025 zal Mercedes meer veranderingen doorvoeren voor de auto van volgend jaar.

Hamilton race Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Mercedes heeft gesuggereerd dat er significante veranderingen zullen worden doorgevoerd aan de auto voor 2025, ondanks dat de reglementen hetzelfde blijven. Volgend jaar is het laatste seizoen onder de huidige cyclus van technische reglementen voordat er ingrijpende veranderingen van kracht worden voor 2026.

Het team van Lewis Hamilton en George Russell heeft veel moeite gehad met de huidige generatie auto's, maar heeft de laatste tijd grote verbeteringen doorgevoerd en zelfs drie van de vier laatste races gewonnen.

De technisch directeur van het team, Andrew Shovlin, verklaart dat de ontwikkelingssituatie voorzichtig moet worden benaderd. "We hebben nog geen beslissingen genomen over of het chassis hetzelfde blijft en of de versnellingsbak hetzelfde blijft", vertelt hij aan geselecteerde media, waaronder RacingNews365.

"De realiteit is dat je waarschijnlijk niet alles kunt veranderen. We bevinden ons nu in een fase waarin we proberen te evalueren wat het beste rendement oplevert kijkend naar de uitgaven."

Hoewel de auto naar verwachting grotendeels een evolutie zal zijn van de huidige wagen, zegt Shovlin dat er enkele grote veranderingen zullen worden doorgevoerd. "Ik denk echter dat aerodynamisch gezien onze auto en die van de meeste anderen een evolutie zal zijn ten opzichte van de huidige auto's. Er zullen significante wijzigingen worden doorgevoerd, maar je wilt niet de architectuur van de auto veranderen en in de windtunnel een grote klap incasseren die je vervolgens moet herstellen. Ik denk niet dat veel mensen dat zullen doen."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel