Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Stomverbaasde Hamilton kaatst de bal terug: "Red Bull nodigde mij uit"

Volgens Red Bull-teambaas Christian Horner informeerde Lewis Hamilton eerder dit jaar naar een stoeltje naast Max Verstappen. De coureur in kwestie is stomverbaasd.

Hamilton Brazil
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Het is een van de meest besproken onderwerpen in de paddock van Abu Dhabi: Lewis Hamilton die volgens Christian Horner geïnformeerd zou hebben naar een stoeltje bij Red Bull. De Brit tekende uiteindelijk een nieuw contract bij Mercedes en reageert stomverbaasd als hem wordt gevraagd wat er waar is van die verhalen.

"Ik weet niet waar dat verhaal vandaan komt", stamelt Hamilton bij Sky Sports. "Uiteraard weet ik dat het van Christian komt, maar ik begrijp niet zo goed waar hij het over heeft. Voor zover ik weet heeft niemand van mijn team met hem gesproken en ik heb de afgelopen jaren ook niet met hem gepraat. Hij nodigde me eerder dit jaar wel uit voor een gesprek...", zo kaatst hij de bal terug.

Hamilton blijft vaag

De zevenvoudig wereldkampioen verandert daarna van onderwerp. "Dat gezegd hebbende, wil ik Red Bull feliciteren met een geweldig seizoen. Hopelijk kan ik ze uitdagen in de nabije toekomst. Meer heb ik niet te zeggen..."

Hamilton deelt wel nog een kleine sneer uit aan het adres van Horner, al zegt hij tegelijkertijd graag het weer tegen Max op te willen nemen. "Er zijn geen vertrouwelijke gesprekken geweest. Je kent Christian, hij houdt van dit soort dingen."

"Uiteraard zou ik het gaaf vinden om in een gelijkwaardige auto tegen Max te rijden. Red Bull heeft het geweldig gedaan en iedere coureur zou voor zo'n mooie groep mensen willen racen. Voor mij is het echter geen droom. Ik ben bij Mercedes gebleven om de weg naar zeges weer te bewandelen."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Abu Dhabi 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na zeer teleurstellende tweede training Verstappen in Singapore