Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen hoopt op Ferrari in Singapore: "Voor hun en mezelf!"

Dit weekend in Singapore lijken vooral weer McLaren en Ferrari de strijd aan te gaan voor pole én de zege. Als het aan Max Verstappen ligt, gaat een van de coureurs van het Italiaanse team met de hoofdprijs aan de haal op het Marina Bay Street Circuit.

Verstappen post race Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na gereden te hebben in de straten van Bakoe moeten de F1-coureurs dit weekend wederom racen op een stratencircuit. In Singapore ziet Max Verstappen geen hoofdrol voor zichzelf weggelegd, wat te verwachten was. "Je weet het natuurlijk nooit, maar ik weet dat dit niet ons favoriete circuit is en dat zal het ook wel even zo blijven", zegt de leider in de WK-stand tegen de Nederlandse media, waaronder RacingNews365.

Verstappen stond in het verleden twee keer op het podium in Singapore, maar een zege op het Marina Bay Street Circuit ontbreekt nog op zijn palmares en de laatste podiumplek dateert alweer uit 2019. Als hij een podium haalt, dan moeten er wonderen gebeuren. "Ja, elk circuit is natuurlijk ook weer anders. Het is toch best wel anders dan Bakoe. Ik denk dat we daar wel geleerd hebben wat we niet moeten doen met de auto. Dus hopelijk houden we dat voor hier in de gaten."

De baan in Singapore is hetzelfde als vorig jaar, met dien verstande dat er wel een extra DRS-zone is toegevoegd. Een voordeel voor de RB20 van Verstappen? "Ik denk wel dat het beter is voor het racen, dat je misschien iets meer kansen hebt om wat te doen."

Vooral McLaren en Ferrari zullen naar verwachting snel zijn in Singapore. Voor Verstappen zou een goede prestatie van het Italiaanse team een presentje zijn, aangezien Lando Norris zijn grootste concurrent is in het WK. "Ja, ik hoop het. Voor hun en voor mezelf", zo krijgt Verstappen de lachers op zijn hand.

Ook interessant:

Speel de RN365 F1 Bingo en win toffe prijzen

Maak de race in Singapore nu nog leuker met de RacingNews365 bingo en maak kans op toffe F1 prijzen zoals Verstappen schaalmodellen en caps. 

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na prima start Verstappen in Singapore