Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris treedt aan met helm in kleuren van gebroken trofee Verstappen

Lando Norris zal met een prachtige helm aan de start van de Grand Prix van Hongarije verschijnen. Het is er ook nog eens één waar een wel heel grappig verhaal achter schuilgaat.

Norris Qualifying Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Velen kunnen het zich vast nog herinneren: die ene keer dat Lando Norris de porseleinen trofee van Max Verstappen in tweeën brak toen hij samen met de Nederlander op het podium stond. De McLaren-coureur was iets té enthousiast over zijn tweede plek tijdens de Grand Prix van Hongarije van 2023 en sloeg daardoor net iets te hard met zijn fles champagne op de bovenste trede van het podium.

De trofee van Verstappen, die nota bene met de hand gemaakt was door het Hongaarse bedrijf Herend Porcelain Manufactory, viel hierdoor van het podium af. De beide heren konden zelf gelukkig lachen om het incident en het Hongaarse bedrijf was zo vriendelijk om een tweede exemplaar op te sturen naar de Nederlander.

Het incident opende echter deuren voor Norris en het Hongaarse bedrijf, want een jaar later zagen de twee partijen een kans voor een samenwerking. Die is er dan ook gekomen, want Herend Porcelain Manufactory heeft het design ontworpen van de helm die Norris zal dragen tijdens de Grand Prix van Hongarije van 2024.

Op de Instagram-pagina van de McLaren-coureur verschenen eerder al een aantal foto's van het met de hand geverfde design op zijn nieuwste helm. Hij maakt daar ook nog eens van de gelegenheid gebruik om zijn excuses, een jaar later, nog maar eens aan te bieden. 

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Hongarije 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Singapore 2024