Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez waarschuwt concurrentie: "Red Bull is ontzettend lastig te verslaan"

Sergio Perez had het de afgelopen weekenden ontzettend lastig, zeker nu de concurrentie Red Bull steevast kan uitdagen. Toch houdt de Mexicaan vertrouwen in een goede afloop van het seizoen.

Perez Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Grand Prix van Monaco, Canada en Spanje liepen op een deceptie uit voor Sergio Perez. De Red Bull-coureur viel tweemaal uit en moest het in Barcelona met de achtste plaats doen. Sowieso heeft Red Bull het wat lastiger nu de concurrentie het tempo van Max Verstappen en Perez veel beter kan bijbenen. De 34-jarige Perez beaamt dat McLaren nu bijvoorbeeld het snelste team lijkt te zijn, maar heeft ook een waarschuwing in petto.

"McLaren presteert de laatste tijd solide op verschillende lay-outs", vertelt Perez tegenover onder meer RacingNews365. "Ze zijn het meest competitief, maar je praat over kleine marges. Ik denk dat het er beter voor ons uitziet als we ons pakket kunnen maximaliseren. Het seizoen duurt nog lang, dus we moeten ons hoofd erbij houden."

Dan volgt de waarschuwing. "Red Bull is heel sterk en het wordt voor andere teams ontzettend lastig om ons te verslaan gedurende het seizoen. Dat komt door het niveau waarop we acteren en de afgelopen jaren hebben geacteerd. McLaren is sneller op dit moment, maar de marges zijn zodanig klein dat alles weer kan veranderen met een upgrade."

Tot slot heeft Perez lovende woorden in huis voor Verstappen. "Max presteert op een ontzettend hoog niveau. Als ik een andere teamgenoot had, zou alles er anders uitzien. Hij is nu al vier seizoenen mijn teamgenoot, dus het is een geweldige uitdaging."

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Singapore 2024