Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Las Vegas 2023

Verstappen loopt 'r nog niet warm voor: "Doe m'n ding en ben weg"

De hype rondom de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas is groot, vooral in de Verenigde Staten zelf, maar Max Verstappen loopt niet mee in de polonaise. Integendeel.

Las Vegas pit building
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © F1 Las Vegas

Als Max Verstappen ten overstaan van onder andere RacingNews365 wordt uitgenodigd om eens vooruit te blikken op de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas en de sfeer die daarbij hoort, loopt hij niet over van enthousiasme. Het lijkt voor de Red Bull-coureur eerder een 'moetje' te zijn dan iets anders.

"Ik denk allereerst dat we daar meer voor de show zijn dan voor de race zelf, kijkend naar de lay-out van het circuit", aldus Verstappen. "Maar weet je, ik ben daar eigenlijk niet zo heel veel mee bezig. Ik heb meer zoiets van 'ik ga er naartoe, doe m'n ding en ben weg'."

Gevraagd of het nieuwe evenement van toegevoegde waarde is voor de Formule 1 hinkt hij op twee gedachten, maar puur vanuit persoonlijk oogpunt vindt hij van niet.

"Ligt eraan voor wie of voor wat. Qua racespektakel misschien niet, maar misschien wel voor wat betreft potentiële partners van de Formule 1 en de hele show eromheen, maar dat is niet iets waar ik heel erg mee bezig ben."

Verstappen heeft eerder ooit geroepen dat de GP van Monaco bijvoorbeeld ook op de kalender staat vanwege de mooie plaatjes, maar die twee evenementen vallen volgens Verstappen niet of nauwelijks met elkaar te vergelijken.

"Monaco is natuurlijk ook een stukje Formule 1-historie. Die plek zelf... uiteindelijk wil iedereen wel een keer als coureur in Monaco zijn geweest. Dat kan je niet echt met elkaar vergelijken."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Las Vegas 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na prima start Verstappen in Singapore