Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff velt schoorvoetend oordeel over incident Verstappen vs. Russell

Max Verstappen kwam in de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas tezamen met George Russell, die openlijk toegaf fout te zitten. Toto Wolff is minder uitgesproken, maar neigt ernaar zijn coureur in het gelijk te stellen.

Russell Las Vegas
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Toto Wolff is geen blij man na de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas. Beide coureurs waren betrokken bij schermutselingen, dat terwijl de bolides eigenlijk best wel de snelheid te pakken hadden. Die mening is Wolff in ieder geval toegedaan in gesprek met onder andere RacingNews365.

"Deze race vat ons seizoen eigenlijk wel treffend samen. We hebben een snelle auto die snel genoeg is voor het podium. Lewis Hamilton reed in vrije lucht tijden die vergelijkbaar waren met die van Charles Leclerc. Maar als je betrokken bent bij ongelukken, zoals bijvoorbeeld tussen George Russell en Max Verstappen, dan doe je niet vooraan mee."

"Die situatie was ongelukkig. Ik denk dat wij misschien schuldig waren... Ik heb er niks over te zeggen."

Gevraagd hoeveel impact mogelijke schades hadden op het resultaat, draait Wolff een beetje om de hete brij heen: "Zoals ik al zei was Lewis net zo snel als Charles, maar 'could have' of 'would have' telt niet."

"Het vat het seizoen samen", zo valt hij in herhaling. "Ze zeggen dat je geluk zelf maakt, maar wij hebben juist veel pech gehad dit seizoen. Vandaag werden we zevende en achtste, terwijl we op snelheid twee auto's op het podium hadden kunnen hebben. Lewis werd twee keer geraakt en in het geval van Russell maakte hij een fout", zo eindigt hij toch wat meer recht voor z'n raap.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Las Vegas 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Singapore 2024