Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff vult aan na bekendmaking Mercedes-line up: "Wat als Verstappen in 2025 alsnog belt...?"

Met George Russell en Andrea Kimi Antonelli heeft Mercedes volgens teambaas Toto Wolff twee coureurs voor de toekomst in handen. Maar wat als Max Verstappen in 2025 toch dat ene telefoontje pleegt? Exact die vraag wordt hem voorgelegd.

Wolff Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

En die specifieke vraag die in de aanwezigheid van onder andere RacingNews365 gesteld wordt, komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Toto Wolff flirtte het hele seizoen openlijk met Max Verstappen, vooral ook omdat hij een transfer gezien de Red Bull-perikelen niet helemaal voor onmogelijk hield.

Wolff geeft echter aan dat hij niet achter andermans rug om de onderhandelingen zal openen: "Ik werk heel open en heel transparant met mijn coureurs. Ik flirt niet buiten de deur, dat heb ik altijd geroepen. Nu werd ik misschien wat verrast door de situatie met Lewis Hamilton, maar ik ga doorgaans geen gesprekken aan met coureurs als we als team alles geven om succesvol te zijn."

"Al onze focus is nu gericht op George Russell en Kimi Antonelli. Daarom denken we nu ook niet aan 2026. We zijn nu bezig met 2024 en 2025. En áls er al buiten de deur geflirt wordt, dan zullen onze coureurs daarvan op de hoogte zijn. Ik ben daar altijd open over."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Singapore 2024