Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Fernando Alonso

Alonso deelt bijzondere voorspelling voor aankomende F1-races

Aston Martin loopt dit seizoen wat achter de feiten aan en kan dus niet echt meestrijden om de overwinningen, maar Fernando Alonso durft wél te voorspellen welk team dat de komende tijd wel zal kunnen.

Alonso race Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De afgelopen weken zijn er drie à vier teams die toch in één adem genoemd worden als we het hebben over de strijd om de podiumplekken en overwinningen. McLaren en Red Bull zijn de logische nummer één en twee op dit moment, gevolgd door Mercedes, die met een aantal verrassende prestaties toch weer op lijken te klimmen naar de top. 

Nummer vier is voor velen een twijfelgeval, want Ferrari doet het op dit moment lang niet zo goed meer als eerder dit seizoen. Een verrassende podiumplek voor Charles Leclerc in Zandvoort zorgt echter voor een nieuwe dosis vertrouwen bij de Italiaanse renstal en daar kan Aston Martin-coureur Fernando Alonso zich ook wel in vinden.

Aston Martin wordt zelf al langere tijd niet meer tot de topteams gerekend, maar hoopt dat doel de komende jaren wel weer te verwezenlijken. Tot die tijd raadpleegt Alonso echter zijn glazen bol, want wie gaat er dan wel met de overwinningen vandoor? Tegenover onder meer RacingNews365 verklapt de Spanjaard zijn voorspellingen voor de komende weken.

"Op dit moment staan er vier teams aan de top. Mercedes sukkelt nog een beetje en presteert niet altijd op niveau, maar McLaren, Red Bull en Ferrari zijn toch ieder weekend weer kanshebbers in de strijd om het podium. De volgende twee races zal Ferrari echter het team zijn dat met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt."

"Vorig jaar zagen we dat ze in Monza en Singapore echt ontzettend sterk zijn en dit jaar liet Leclerc het in Monaco ook al zien. Ik denk dus echt dat ze een grote kans maken om ook dit jaar de favoriet te zijn de komende weken (waaronder de races in Azerbeidzjan, Monza en Singapore, red.). Ik zou het in ieder geval top vinden als dat ook echt zo is."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel